Alex

Dit kleine zonnestraaltje is Alex. Hij staat altijd klaar om mama te helpen in onze food truck: centjes ontvangen en de gebakjes voorproeven doet hij het liefst! Ook in de keuken ontpopt deze kleine hartendief zich tot de perfecte sous-chef. Al blijft het proeven van al dat lekkers toch zijn topprioriteit!

Koen

De spierkracht achter ons familiebedrijfje! Trotse papa van Alex & Oliver, mijn soulmate en ons manusje-van-alles: onderhoudswerken, elektriciteit aankoppelen, materiaal verzeulen, ... geen klus is te groot! Dankzij zijn groene vingers hebben wij ook steeds verse groentjes voor soep, vers fruit voor onze frisse smoothies en heerlijke kruiden voor ons assortiment thee, limonade & iced-tea! Met zijn 1m92 zorgt hij dus vooral voor alles rond en buiten ons caravanneke. En vooral niet te vergeten: hij is zo lief als dat hij groot is!

Wendy

Dankzij de hulp van mijn drie topkerels hierboven, kan ik mijn droom verwezenlijken en jullie vanuit onze food truck overstelpen met lekkere koffie en dessertjes! Ik geraak met mijn 1m52 gelukkig wél in ons caravanneke! Bij mij moet je dus zijn voor een gezellige koffieklets!